Ho Fiskesø

Almosetoften 12, Ho, 6857 Blåvand

Om Fiskesøen

Ørredsøen har en vandoverflade på 8.500 kvadratmeter og er beliggende i sommerhusområde Ho ved Blåvand. Ved søen er der en lille skov, der giver god læ.

Søen har en dybde mellem 0,5 og 3 meter.

Ørredsøen er åben hele året rundt fra solopgang til solnedgang.

Udsætninger

Der er jævnlig udsætninger af regnbueørreder med en vægt på 1 til 5 kg. Mængden er sæsonafhængig og bliver løbende tilpasset.

Der udsættes ørreder hele året igennem. I sæsonen er der flere udsætninger om ugen.

I højsæsonen, når der er mange gæster ved søen, bliver der udsat fisk flere gange om dagen.

Detaljerede oplysninger om tidspunktet og mængden af udsatte fisk findes der på en kalender i fiskehytte. I fiskehytten er der selvbetjening med hensyn til køb af fiskekort.

 

Fiskeri i varmen

Højere temperaturer kan give nogle udfordringer i forhold til ørred fiskeri. Vi har som bekendt fået renset op og uddybet søen her i vinter, det håber vi har givet en positiv effekt.

Vi har desuden sat en mindre bestand af sandart og 50 kg ål ud.

Der har været skælkarper i Ho fiskesø igennem mange år, der er ikke tidligere blevet fisket efter dem, men vi vil nu forsøge os med "catch and release" fiskeri efter sandart og karper. Se mere under Karpefiskeri.

Historie

Søen er 25 år gammel. Den tidligere ejer Bent Jørgensen etablerede søen i 1990. Fra 2006 til 2015 var søen forpagtet ud til Mads Kleemann.

Jette og Niels Arne Pedersen købte ejendommen i 2008, og overtog driften af søen i december 2015.

Siden det er søen og omgivelserne gennemgået en omfattende renovering. En del af vandplanter, vegetation ved bredden og diverse træer blev fjernet og søbunden blev grundig renset.

Der blev bygget ny fiskehytte ved p-pladsen med handicaptoilet og renseplads.